Uitnodiging webinar LOP Maatschappij + Gezondheid

Ben je (profiel)arts M+G of overweeg je als arts te werken in het brede veld van publieke gezondheid? Ben je opleider of werkgever? Neem dan deel aan het webinar op woensdag 20 september van 16.30 tot 17.30 uur.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het Landelijk Opleidingsplan Maatschappij + Gezondheid (LOP).

Wat bespreken we met elkaar?
In het webinar vertellen we over hoe we samen het nieuwe LOP ontwikkelen: welke stappen hebben we genomen en welke gaan we nog nemen.

Karine van ’t Land trapt af en vertelt waarom samen nadenken over het LOP zo belangrijk is. Vervolgens licht Gertrude van Driesten van De Argumentenfabriek de scenario’s voor het LOP toe en gaat hierover met jullie in gesprek met hulp van Mentimeter. Belangrijk dus om hierbij te zijn. De opbrengst van dit webinar nemen we mee naar de volgende bijeenkomsten in het traject op 4 en 9 oktober.

Vanaf 16.15 uur is de wachtruimte geopend en stipt om 16.30 uur start de host van de middag, Carla Derijck, het webinar. We ontmoeten je graag en hopen op een grote opkomst.

Karine van ’t Land | voorzitter KAMG
Carla Derijck | directeur KAMG

 

Doe mee en meld je aan
Aanmelden voor het webinar kan via deze link: aanmelden webinar
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en twee dagen voor het webinar versturen wij de link naar het webinar en de laatste instructies.

Heb je je al aangemeld, dank daarvoor. Dan ontvang je de aanvullende mail met de laatste instructies op maandag 18 september.

Na het webinar delen wij de link van de opname, zodat het webinar kan worden teruggekeken door iedereen die niet live aanwezig kan zijn. Het is dan ook nog mogelijk om input te leveren via Mentimeter. Beide kan tot 28 september.