Een 8 voor het KAMG Congres ‘Vakmanschap’

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De sfeer zat er al snel goed in. Inhoudelijk was er volop informatie en inspiratie te halen met sprekers als David Stuckler die de onder meer de machtige voedsel- en frisdrankindustrie in het zoeklicht zette, Tom Kliphuis die de positie van de zorgverzekeraars toelichtte en Wim Gorissen en Lidewey van der Sluis over vakmanschap, meesterschap en leiderschap. 

Het congres werd voor het eerst ondersteund door een ‘buzzmaster’, mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de NSPOH. Deelnemers konden via de smart phone reageren op vragen en stellingen en zelf vragen stellen aan de sprekers. Daardoor was er vanuit de zaal veel interactie mogelijk. Dat werd volop benut; niet alle vragen konden in de beschikbare tijd worden beantwoord, maar kwamen wel op de grote schermen zodat de andere deelnemers ze ook konden zien.

Ook in het middagprogramma met Clementine Wijkmans over het nieuwe opleidingsplan en Wanda de Kanter over de desastreuze invloed van tabak konden de toehoorders actief luisteren naar de presentaties. Dagvoorzitter Menno Reijneveld hield op symphatieke wijze het programma goed in de gaten, waardoor de vaart er goed in bleef.

Via de buzzmaster konden de deelnemers hun ervaringen van de dag evalueren. Hier kreeg het congres gemiddeld een mooie 8,2. De netwerktafels en parallelsessies worden relevante programma-onderdelen gevonden en het congres als ontmoetingsmoment voor artsen M&G wordt zeer gewaardeerd. Verbetering kan worden gezocht in het verbinden van de specialisaties bij de parallelsessies.

Bekijk ook het KAMG-congres in tweets

Wil je bericht krijgen wanneer je je kunt inschrijven voor het KAMG congres 2017? Vul dan dit formulier in.[/vc_column_text][vc_column_text]

Beschikbare presentaties

Tom Kliphuis, bestuursvoorzitter van VGZ zorgverzekeraar

Dr. Wim Gorissen, arts M&G, directeur Effectiviteit & Vakmanschap bij het Nederlands Jeugdinstituut

Clementine Wijkmans, arts M&G, strategisch adviseur GGD Hart voor Brabant voorzitter Concilium KAMG

Wanda de Kanter, longarts Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, voorzitter Stichting rookpreventie jeugd[/vc_column_text][vc_column_text]

 Foto’s

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]