Afscheid KAMG-voorzitter René Héman

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dinsdag 10 januari was de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de NVAG en de KAMG. Bij deze gelegenheid nam René Héman afscheid als KAMG-voorzitter. KAMG-bestuurslid Jaap Koot nam de toehoorders in vogelvlucht mee lans verschillende carrières van René en hun kennismaking bij ontwikkelingswerk in Zambia. Ook zijn vrouw, dochter en kleinzoon waren aanwezig. Hoewel het jammer is dat René zijn termijn niet afmaakt, zijn we er als KAMG enorm trots op dat hij als sociaal-geneeskundige nu voorzitter van de KNMG is.

René sprak zelf nog een bescheiden dankwoord uit. “Als voorzitter krijg je vaak alle lof toegezwaaid, maar laten we wel wezen, je doet het toch samen. We hebben al veel stappen gezet en weten elkaar steeds beter te vinden binnen en buiten ons vakgebied. Zo kunnen we steeds duidelijker onze stempel drukken en met de andere specialismen integraal aan de slag.”

Het was natuurlijk prachtig geweest als we direct onze nieuwe voorzitter hadden kunnen verwelkomen. Daar wordt hard aan gewerkt. Jaap Koot verwacht dat er binnen een maand een ALV zal zijn waarbij hij of zij aangesteld kan worden.[/vc_column_text][vc_column_text]Fotografie: Frits Hendriks[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]