Laden Evenementen

« Alle evenementen

Goed Gebruik Geneesmiddelen 2021 ‘Spiegelen, sparren en samen verder’

15 april - 14:00 - 17:00

Op donderdag 15 april en vrijdag 16 april vanaf 14.00 vindt het jaarlijkse GGG-congres plaats. Het besteedt aandacht aan de actualiteit rondom gepast gebruik van geneesmiddelen. Het congres heeft tot doel het halen, brengen en delen van kennis en het opdoen van inspiratie vanuit een veelheid aan aspecten rondom (onderzoek naar) geneesmiddelen.

Plenair en in de subsessies komen relevante vragen aan bod als: op welke wijze kunnen geneesmiddelen optimaal worden ingezet? Waar liggen kansen op samenwerking? Waar zijn mogelijkheden voor een geïntegreerde aanpak? En op welke wijze kunnen we ontwikkelingen stimuleren? Natuurlijk besteden we tijdens het congres aandacht aan COVID-19. Het plenaire deel op donderdag is hier volledig aan gewijd. Het programma en meer informatie vindt u op www.zonmw.nl

Wilt u zich aanmelden?
Deelname aan het congres is kosteloos. Wij vragen u wel om u vooraf in te schrijven. U kunt zich tot maandag 12 april, 9.00 uur aanmelden voor het congres. Op het aanmeldingsformulier geeft u aan welke sessies u wilt bijwonen.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, medisch specialisten, (ziekenhuis)apothekers, apothekersassistenten, praktijkondersteuners, doktersassistenten, verpleegkundig specialisten, (hart en vaat) verpleegkundigen en verzorgenden, klinische fysica, physician assistants en farmaceutisch geneeskundigen en consulenten.

Locatie

online

Organisator

ZonMw

Locatie

online

Organisator

ZonMw