Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NCVGZ – Public Health next step

11 april 2019 - 08:30 - 18:00

Public Health next step - NCVGZ

Nieuwe perspectieven op preventie en gezondheidsbevordering

Ben jij als zorg-, welzijns- en public health professional gericht op preventie en gezondheidsbevordering? Heb je behoefte aan kennisdelen, inspiratie en samenwerken? Kom dan naar het Nationaal Congres Volksgezondheid op 11 april! Preventie van ziekte wordt steeds belangrijker. Het Nationaal Preventieakkoord, het leefstijlmanifest en het besluit over de geïntegreerde leefstijlinterventie in de basisverzekering zijn stappen in de goede richting. Toch moet de zorg nog veel actiever met preventie aan de slag dan ze nu doet. Deze thematiek vormt de rode draad van het Nederlands Congres Volksgezondheid 2019.

Vanuit verschillende perspectieven gaan we samen met jou op zoek naar antwoorden. Gebaseerd op evidence based praktische en wetenschappelijke onderbouwing maar soms ook buiten de gebaande paden. Het Nederlands Congres Volksgezondheid is dé plek waar je als professional kennis en inspiratie haalt en brengt om de beweging ‘van nazorg naar voorzorg’ te versterken.

Honderden deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven. Met nog een paar weken te gaan is het nú de hoogste tijd om je nog aan te melden.

KAMG en TNO organiseren als bonustrack een debatsessie: Hoe kunnen leefstijlgeneeskunde en sociale geneeskunde elkaar versterken?

Programma en aanmelden

Gegevens

Datum:
11 april 2019
Tijd:
08:30 - 18:00
Site:
http://ncvgz.nl/

Gegevens

Datum:
11 april 2019
Tijd:
08:30 - 18:00
Site:
http://ncvgz.nl/