Laden Evenementen

« Alle evenementen

Opleiding tot vertrouwensarts: informatiebijeenkomst

8 december - 19:30 - 21:00

In september 2021 start een nieuwe tweejarige opleiding voor vertrouwensartsen. Geïnteresseerden kunnen op dinsdag 8 december 2020 van 19.30 tot 21.00 uur een digitale informatiebijeenkomst bijwonen. Meld je aan via opleidingVA@nspoh.nl.

Hoe ziet de opleiding eruit?  

In september 2021 start een nieuwe tweejarige opleiding voor vertrouwensartsen. De NSPOH ontwikkelt de opleiding in lijn met de huidige profielen binnen de opleiding Arts Maatschappij + Gezondheid. Dit sluit zoveel mogelijk aan op het gedachtegoed uit het nieuwe landelijke opleidingsplan Arts M+G (LOP M+G 2020). Na de eerste fase van de opleiding, die twee jaar duurt, ontvang je een VVAK-registratie als vertrouwensarts. In de tweede fase word je opgeleid tot arts Maatschappij + Gezondheid. Als vertrouwensarts in opleiding werk je gemiddeld drie tot vier dagen per week bij een opleidingsinstelling en volg je één dag per week onderwijs. 

360º geneeskunde 

Als arts Maatschappij + Gezondheid ben je geen hokjesdenker. Je werkt niet altijd in een spreekkamer, maar juist midden in de maatschappij. Zo zie je meer, kun je meer en beteken je meer. Je hebt een belangrijke rol voor alle groepen in onze samenleving. Je zorgt niet voor één, maar voor iedereen. Dat noemen we ook wel 360º geneeskunde. 

Solliciteer vanaf 1 februari 2021 

Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot vertrouwensarts? Solliciteer dan tussen 1 februari en 7 maart 2021 op artsmg.nl. Daar vind je ook meer informatie over de selectieprocedure. Als AIOS kom je in dienst bij de SBOH. Huidige vertrouwensartsen die in opleiding gaan, krijgen een salarisgarantieregeling. 

 

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

online

Organisatoren

NSPOH
VVAK
SBOH

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

online

Organisatoren

NSPOH
VVAK
SBOH