/Symposium Doelmatigheid van Zorg

Symposium Doelmatigheid van Zorg

Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit Event is voorbij.

Symposium Doelmatigheid van Zorg

18 april - 12:30 - 20:45

Doelmatig leren denken en handelen is cruciaal: we willen allemaal de best mogelijke kwaliteit van zorg tegen verantwoorde kosten. In de opleiding tot geneeskundig specialist komt steeds meer aandacht voor dit maatschappelijk relevante thema. Om opleidingen daarbij te helpen organiseert het Bewustzijnsproject, samen met OOR Leiden, het gratis Symposium Doelmatigheid van Zorg: het landelijke symposium voor iedereen die betrokken is bij de geneeskundige vervolgopleidingen en affiniteit heeft met doelmatigheid van zorg binnen de opleiding.

Direct aanmelden of meer informatie

Doelmatigheidsprijs

Op het symposium wordt de Doelmatigheidsprijs 2018 uitgereikt. Aios kunnen een project indienen dat bijdraagt aan doelmatig leren denken en handelen. Zo willen we aios stimuleren om met een kritische blik te kijken naar de praktijk van alledag en te zien waar verbeteringen mogelijk zijn om zo de zorg te optimaliseren. Kleine verbeteringen kunnen veel invloed hebben! Dit jaar stelt ZonMW twee beurzen van 2.500 euro ter beschikking:

De beurs kun je besteden aan een (internationale) cursus of congresbezoek op het gebied van doelmatigheid, waarvan je voor ZonMW een vlog maakt. Lees meer

Tijd en Locatie

Woensdag 18 april 2018
12.30 – 18.00 & 18.00 – 20.45 uur

CORPUS Congress Centre

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
12:30 - 20:45