Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland

23 september - 18:00 - 20:00

Oorspronkelijk gepland in mei, maar vanwege COVID-19 verplaatst naar 23 september: onze avondvullende seminar over de geneesmiddelencrisis! Gezien de restricties dit keer in de vorm van een ‘hybride seminar’: sprekers discussiëren live met elkaar in het bijzijn van een kleine groep fysiek publiek (op 1,5 meter), waarbij er ook veel deelnemers online gratis kunnen aansluiten! Het thema van de avond: Hoe werkt onze complexe medicijnmarkt?

Waarom zijn er eigenlijk medicijntekorten? Hoe kan het dat thyrax opeens niet meer leverbaar is? Waar stopt de verantwoordelijkheid van de farmaceut en begint die van de overheid? En bovenal: in hoeverre beïnvloedt dit de dokter, apotheker en natuurlijk de patiënt?

Wil jij de achtergronden begrijpen van de talloze overheidsplannen en nieuwsberichten? Schakel dan digitaal in voor ons hybride seminar op 23 september! Vanuit verschillende invalshoeken – de farmaceut, de overheid, de verzekeraar en de apotheek – wordt het thema belicht en de discussie gestart. Bereid je voor op een inzichtgevende avond met pittige woordenwisselingen!

ABAN-accreditatie voor 3 punten is toegekend. Aanmelden kan via www.artsenorganisatie.nl. Na aanmelding wordt er voorafgaand aan het seminar een link toegestuurd waarmee u deel kunt nemen.

Samenvattend:

Wat: Seminar “Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland?” | Wanneer: 23 september, 18:00 | Voor wie: Medisch specialisten/huisartsen/apothekers, AIOS/ANIOS, studenten, verpleegkundig specialisten/physician assistants en andere zorgprofessionals | Accreditatie: 3 punten (ABAN) is toegekend | Kosten online deelnemers: gratis. Indien ABAN-accreditatie gewenst is, bedragen de kosten €40.

Ten slotte: SAVE THE DATE! Op 28 en 29 mei 2021 vindt ons congres “De Digitale Dokter: Zorg in een tijdperk van enen en nullen” plaats. E-health is overal en steeds actueler. Van bestuurlijk niveau tot aan patiëntencontact: in dit congres komen alle aspecten aan bod. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
18:00 - 20:00
Website:
http://www.artsenorganisatie.nl/

Locatie

Digitaal avondseminar

Organisator

Stichting Arts en Organisatie Nederland
E-mail:
info@artsenorganisatie.nl
Website:
www.artsenorganisatie.nl

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
18:00 - 20:00
Website:
http://www.artsenorganisatie.nl/

Locatie

Digitaal avondseminar

Organisator

Stichting Arts en Organisatie Nederland
E-mail:
info@artsenorganisatie.nl
Website:
www.artsenorganisatie.nl