/The Future of Dentistry: The industry at a tipping point

The Future of Dentistry: The industry at a tipping point

Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit Event is voorbij.

The Future of Dentistry: The industry at a tipping point

14 maart 2018 - 13:00 - 16:30

NBC – Nieuwegein – 14 maart 2018 – 13:00 uur-16:15 uur
 
In deze nascholing is er aandacht voor de technologische ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Bij veel medici is er relatief weinig bekend over de tandheelkunde. Vanuit de VAGZ is hier de laatste decennia veel aandacht aan gegeven omdat er een relatie is aangetoond tussen de algehele lichamelijke conditie en de mondsituatie.
De laatste jaren zijn de behandelmogelijkheden binnen de tandheelkunde toegenomen. Men kan hierbij denken aan implantologie, parodontale chirurgie, mond- kaak- en aangezichtschirurgie, endodontologie en het gebruik van materialen. Net als in de geneeskunde zal er naar de toekomst toe veel veranderen in de tandheelkunde.
Deze middag zal een fascinerend beeld worden geschetst van die mogelijkheden waarbij aandacht wordt geschonken aan 3D-printing, het gebruik van scantechnologie zowel intra- als extraoraal. Al dit soort zaken heeft direct gevolgen voor de inzet van tandartsen, tandtechnici en ondersteunend personeel.
Voor NVAG, VIA en VAGZ-leden met een pluspakket is deelname gratis. De NVAG, VAGZ en VIA leden met een basispakket betalen € 35,00.
Overige deelnemers betalen € 50,00 euro.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@vagz.nl. Vermeld daarin duidelijk uw naam, BIG-nummer en adresgegevens.

Gegevens

Datum:
14 maart 2018
Tijd:
13:00 - 16:30

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.nbccongrescentrum.nl/