Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vroege ontwikkelingsstoornissen – 4e jaarsymposium

5 september 2019 - 13:30 - 21:00

Voortdurend is op elk terrein van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland een enorme hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar. De vroege ontwikkelingsstoornissen zijn op die regel geen uitzondering, zacht gezegd!
Tijdens congressen en symposia, in tijdschriften en bij intercollegiaal overleg is voor alle betrokkenen bij de behandeling van deze stoornissen in de afgelopen periode weer veel nieuws gepresenteerd. Zo veel, dat het voor de meeste behandelaars ondoenlijk moet zijn geweest om overzicht te houden, kaf en koren te scheiden en te bepalen wat echt relevant is voor de praktijk.

Het doel van het 4e Jaarsymposium Vroege Ontwikkelingsstoornissen, dat op donderdag 5 september 2019 in Utrecht plaatsvindt, is dan ook om betrokken GGz-professionals te informeren over de voor de dagelijkse praktijk belangrijkste ontwikkelingen en trends. En dat in de volle breedte van het aandachtsgebied.

Onder voorzitterschap van Wouter Staal bespreekt die dag een keur aan deskundigen tijdens een serie bondige ‘key-note’ presentaties en een caput selectum, de voor diagnostiek en behandeling meest relevante ontwikkelingen.

Locatie

Pathé Utrecht

Programma en aanmelden

Meer informatie en programma downloaden

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
13:30 - 21:00

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
13:30 - 21:00