Arbeidsmarktcampagne arts M+G

De campagne

Samen met een groot aantal artsen Maatschappij + Gezondheid hebben SOGEON en KAMG een bijzondere wervingscampagne ontwikkeld. Het doel van deze campagne is het vak van de arts M+G beter op de kaart zetten én meer kandidaten werven voor de opleiding tot arts M+G.

Heb jij de campagne al gezien? De berichten en advertenties worden getoond op LinkedIn, Instagram, Youtube, Google Display en Facebook. Uit de voorlopige resultaten blijkt dat we veel mensen bereiken. Kom je een campagne-bericht tegen? Vergroot het effect dan door het bericht te liken en te delen!

Toolkit

Hoe meer respons de berichten oproepen, hoe meer mensen de campagne zien. Daarom willen we jou, als betrokken partner, vragen een steentje bij te dragen aan het succes van de campagne en het vak en de opleiding in de schijnwerpers te zetten. Om het makkelijk te maken, hebben we een speciale campagne-toolkit ontwikkeld (hier te downloaden: https://www.artsmg.nl/toolkit). Je vindt er voorbeeldteksten over het vak van arts M+G, advertenties, posters, flyers, rolbanners, beelden voor social media, een uitleg-animatie én een powerpoint template. Alle bestanden zijn klaar om te printen, naar de drukker te sturen of zelf mee aan de slag te gaan. Alle middelen zijn vrijelijk te gebruiken. Zo kunnen we de krachten bundelen en samen het vak meer aandacht geven. Downloaden doe je via deze link: https://www.artsmg.nl/toolkit/

Hoe kun jij helpen?

In de toolkit vind je voorbeeldteksten over het vak van arts M+G, advertenties, posters, flyers, rolbanners, beelden voor social media, een animatie met uitleg over het vak en een powerpoint template. Alle bestanden zijn klaar om te printen, naar de drukker te sturen of om direct zelf mee aan de slag te gaan. Zo kunnen we samen op diverse plekken de schijnwerpers op het vak zetten.

Versterk de campagne en help ons met het verspreiden van de campagnemiddelen. Alvast hartelijk bedankt!

Je komt de campagne tegen op artsmg.nl en op social media:

facebook

instagram

LinkedIn

twitter