Arena van de toekomst voor aios – big data in de publieke gezondheidszorg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat kan big data betekenen voor de publieke gezondheidszorg? Hoe zit het met privacy en wat heb jij eraan als arts? In aanloop naar het KAMG congres  ‘Vakmanschap’ inspireert Floor Scheepers aanstaand (profiel)artsen M&G op het gebied van big data. Na een prikkelende inleiding gaan we in groepen uiteen om antwoorden te vinden op deze vragen. Die antwoorden pitchen jullie vervolgens in de ‘Arena van de toekomst’.  Als arts van de toekomst ben jij immers de aangewezen persoon om nieuwe mogelijkheden in te zetten voor betere volksgezondheid.

Datum:            15 september 2016

Tijd:                 16.30-18.30 uur (voor een hapje en drankje wordt gezorgd)

Plaats:            Auditorium NSPOH, Churchilllaan 11 in Utrecht

Kosten:           Gratis

Meld je aan voor deze bijeenkomst door je naam en functie te mailen naar Marieke Dimmendaal, AIOS 1e fase IZB: mdimmendaal@ggdhn.nl.

Over het KAMG congres op 25 november

Het KAMG congres staat dit jaar in het teken van vakmanschap. Wat houdt vakmanschap voor jou in? Welke wetenschappelijke en maatschappelijke uitdagingen kom je tegen en wat betekenen die voor jouw vakmanschap? Welke veranderingen komen op ons af en hoe moeten we ons voorbereiden op de eisen van de toekomst?

Op het KAMG congres ‘Vakmanschap’ ga je met deze vragen aan de slag. Samen met collega’s bespreek je adequate antwoorden waar je in de praktijk mee verder kunt.

Schrijf je vóór 1 oktober in om gebruik te maken van de vroegboekkorting.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]