Zo werkt de zorg in Nederland

Boek Zó werkt de zorg in Nederland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Eind 2017 werkte KAMG mee aan de 2018-editie van het boek ‘Zó werkt de zorg in Nederland’. Het boek is nu beschikbaar, als Nederlands boek en epub én als Engelse epub. Er is ook een zowerktdezorg-app, die je gratis kunt downloaden via app.zwdz.nl. Deze wordt na de zomer geactualiseerd op basis van de nieuwe afbeeldingen in het boek.

Het boek Zó werkt de zorg in Nederland voorziet zorgprofessionals van begrijpelijke, overzichtelijke en objectieve informatie over de organisatie en werking van de gezondheidszorg in Nederland. De visualisaties beschrijven zorgwetten, geldstromen, kennisinfrastructuur en belanghebbenden in de zorg. Het boek is nu compleet herzien. De uitgebreide en herziene editie bevat nieuwe feiten en cijfers, informatie over de publieke gezondheidszorg en komt in een nieuwe omslag.

En zó werkt publieke gezondheidszorg

KAMG draagt ook bij aan de special ‘Zo werkt de publieke gezondheidszorg’. Dit boek bundelt alle relevante informatie over bijvoorbeeld hoe de financiering en verantwoordelijkheidsverdeling in elkaar zit, wie wat doet en waar kansen liggen voor samenwerking met andere partijen in de nabije toekomst. Het boek wordt geschreven door De Argumentenfabriek in opdracht van Platform Zó werkt de zorg en met de inbreng van diverse deskundigen. KAMG, SBOH, RIVM, VWS en GGD GHOR Nederland maken de totstandkoming van deze special over publieke gezondheidszorg mede mogelijk. Het boek verschijnt naar verwachting eind 2018.

Meer lezen en bestellen

Bron[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]