Brief RGS over gewijzigde herregistratie-eisen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Begin oktober ontvingen alle geneeskundig specialisten en profielartsen een brief van de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) over de gewijzigde herregistratie-eisen.

Het CGS heeft gewijzigde herregistratie-eisen voor specialisten en profielartsen opgesteld, die sinds 1 januari 2016 van kracht zijn. Veel is hetzelfde gebleven, een paar zaken zijn veranderd. Deze brief bevat hierover informatie. Ook is in de nieuwe regelgeving deelname aan verplichte periodieke evaluatie van het individueel functioneren opgenomen, resulterend in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en externe kwaliteitsevaluatie in groepsverband. De eisen voor het deelnemen aan de evaluatie van het individueel functioneren en de externe kwaliteitsevaluatie treden per 1 januari 2020 in werking.

Je kunt de brief downloaden.

Meer informatie over de gewijzigde herregistratie-eisen vind je ook op de website van de KNMG.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Dossier Herregistratie” size=”lg” align=”left” link=”url:%2Fdossiers%2Fherregistratie%2F|||”][/vc_column][/vc_row]