Hoe doe ik dat?

EIF: hoe doe ik dat?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanaf 2020 geldt de nieuwe herregistratie-eis van het College Geneeskundige Specialismen (CGS) dat je eenmaal in de vijf jaar voorafgaande aan de verloopdatum van je registratie hebt deelgenomen aan een geaccrediteerd systeem van evaluatie van je individueel functioneren. Daarnaast vereist de regelgeving ook periodieke evaluatie van het functioneren van de groep waarin je als geneeskundig specialist of profielarts werkzaam bent.

Voor sociaal geneeskundigen hebben de wetenschappelijke verenigingen KAMG, NVVG en GAV besloten deze herregistratie-eisen zo laagdrempelig, praktisch en effectief mogelijk uit te werken en daarbij aan te sluiten bij de opzet en het functioneren van de bekende ICT-groepen. Wat houdt het in? Hoe werkt het? En vooral: hoe begin je? KAMG, NVVG en GAV schreven een korte handleiding. Daarnaast vind je hieronder een aantal documenten met de achtergrond, voorbeeldinstrumenten en regelgeving.

Bekijk ook: Hoe doe ik EIF? – deel 2 Evaluatie groepsfunctioneren en intercollegiale toetsing (ICT)

Downloads

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7409″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9310″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9606″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]