Forensisch arts

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als forensisch arts verricht je forensisch-geneeskundig onderzoek in het kader van strafrechtelijk onderzoek in veelal complexe zaken, waarbij sprake is van trauma, vermoedens van seksueel misbruik en/of niet-natuurlijk overlijden. Jouw onderzoek bestaat onder meer uit het beoordelen van letselfoto’s en medische dossiers, het onderzoeken van slachtoffers en verdachten en uit onderzoeken op de plaats-delict. In dit kader adviseer je (forensisch-)medisch professionals, politie en Justitie. Het geven van een juiste duiding aan letsel en andere sporen is in deze zaken cruciaal. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage in de opsporing en vervolging van verantwoordelijken. De hoge mate van maatschappelijk relevantie maakt je werk waardevol en uitdagend.

Daarnaast treed je onder meer op als getuige-deskundige in de rechtbank en woon je expertmeetings bij. Je bent betrokken bij onderwijsactiviteiten, waarbij je aan onder andere juristen, artsen en studenten les geeft op het gebied van de forensische geneeskunde. Ook draag je actief bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Voor de functie geldt een tijdelijke markttoelage van 8% die aan het vermelde maandsalaris wordt toegevoegd.

Maand­salaris: Min €3.967 – Max. €6.543 (bruto)

Dienst­verband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling

Contract­duur: Twee jaar met uitzicht op een vaste aanstelling

Minimaal aantal uren per week 32, Maximaal aantal uren per week 36

Klik hier voor de volledige advertentietekst, functie-eisen en arbeidsvoorwaarden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]