Landschap opleiding M&G in beeld

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hoe werkt het allemaal in de opleiding tot arts M&G? Dat zit best ingewikkeld in elkaar. Daarom maakte Henriëtte Treurniet voor GGD GOHR NL een visuele weergave van het landschap van de opleiding. De tekening visualiseert de 2 grote veranderingen die op dit moment op opleidingsgebied arts M&G gaande zijn.

  1. het landelijk werkgeverschap dat in de plaats komt van de huidige opleidingsstructuur waarbij de aios in dienst zijn van de werkgevers.
  2. het Landelijke Opleidingsplan van de KAMG dat de structuur van de opleiding verandert. De profielen verdwijnen. We leiden in de toekomst alle aios op tot arts M&G. Tijdens de opleiding kiest de aios voor een van de 5 deskundigheidsgebieden ((JeugdGezondheid (JG), Medische expertise kindermishandeling en huiselijk geweld en Forensische geneeskunde (MF), Infectieziektebestrijding, Tuberculosebestrijding en Medische milieukunde (ITM)., Medische Advisering (MA), Donor- en Farmaceutische geneeskunde (DF) )

[/vc_column_text][vc_single_image image=”9372″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Download de tekening als pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]