Zo werkt de publieke gezondheidszorg

Nu te bestellen: Zo werkt de Publieke Gezondheidszorg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op woensdag 21 november jl. verscheen het boek ‘Zó werkt publieke gezondheidszorg’. Beleidsmakers, zorginkopers, zorgverleners en andere (aankomend) zorgprofessionals uit heel Nederland waren aanwezig bij de presentatie van twee nieuwe zorgboeken van Platform Zó werkt de zorg. De boeken Zó werkt publieke gezondheidszorg en Zó werkt de zorgverzekering geven inzicht in de gelijknamige zorggebieden: wat zijn de belangrijkste spelers, wetten en geldstromen.

Zo werkt de publieke gezondheidszorgIn ‘Zó werkt publieke gezondheidszorg’vind je alle relevante informatie over bijvoorbeeld hoe de financiering en verantwoordelijkheidsverdeling in elkaar zit, wie wat doet en waar kansen liggen voor samenwerking met andere partijen in de nabije toekomst. Tijdens het KAMG-congres op 14 december presenteren we het boek en kun je het ter plekke aanschaffen.

Het boek werd geschreven door De Argumentenfabriek in opdracht van Platform Zó werkt de zorg en met de inbreng van diverse deskundigen. KAMG, SBOH, RIVM, VWS en GGD GHOR Nederland maken de totstandkoming van deze special over publieke gezondheidszorg mede mogelijk. Eerder verschenen in deze serie specials: Zo werkt de huisartsenzorg, Zo werkt de ouderenzorg. Gelijktijdig met Zo werkt de publieke gezondheidszorg verschijnt de special Zo werkt de zorgverzekering.

Zó werkt publieke gezondheidszorg is verkrijgbaar in webshops en in de boekhandel. Het boek kost €20,00, het e-book (geschikt voor laptops en tablet) kost €10,00. Je kunt hem ook bij de Argumentenfabriek bestellen. Bij afname van meer dan tien exemplaren kunt u korting krijgen. Mail daarvoor naar info@zowerktdezorg.nl.

Lees meer op zowerktdezorg.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]