Maak het verschil, word arts M&G

Sollicitatieprocedure opleiding arts Maatschappij & Gezondheid gestart

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De sollicitatieprocedure voor de opleiding tot arts Maatschappij en Gezondheid (M&G) is met ingang van 1 augustus gestart. Geïnteresseerde basisartsen kunnen tot en met 14 september via de website www.artsmg.nl solliciteren op een opleidingsplaats bij de profielopleidingen jeugdarts, arts infectieziektebestrijding, arts medische milieukunde en forensisch arts of de hierbij horende tweede fase van de opleiding.

Divers en relevant

Obesitas, kindermishandeling, antibioticaresistentie, Q-koorts of de gevolgen van kunstgraskorrels op de gezondheid van mensen. Onderwerpen waar artsen Maatschappij en Gezondheid zich mee bezighouden zijn veelzijdig en altijd relevant. Daarbij richten ze zich de ene keer op een specifiek onderwerp of een bepaalde groep mensen. Maar uiteindelijk zetten zij zich altijd in voor de gezondheid van de hele bevolking.

Deel dit bericht

De instroom in de opleiding blijft achter bij wat nodig is om de behoefte aan opgeleide artsen in het werkveld te vervullen. Verspreid dit bericht vooral in jouw eigen netwerk, zodat zoveel mogelijk mensen weten van de mooie kansen in Maatschappij en Gezondheid en kunnen solliciteren naar een opleidingsplaats. Het volledige bericht vind je op www.artsmg.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]