Vacature: coördinator bij Stichting SociaalGeneeskundige Opleidingen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De Stichting SociaalGeneeskundige Opleidingen (SSGO) is erkende opleidingsinrichting voor het profiel Beleid & Advies en het specialisme arts Maatschappij & Gezondheid. De SSGO is enkele jaren geleden opgericht door de beroeps- en wetenschappelijke verenigingen KAMG en VAGZ (nu VAV). De stichting functioneert als samenwerkingsverband om de praktijkopleiding mogelijk temaken voor die aios waarbij de ‘eigen’ organisatie/werkplek niet in staat is om een erkende opleidingsplek te bieden. Hiertoe gaan we nauwe samenwerkingsrelaties en –afspraken aan met werkgevers en (externe) opleiders.

De SSGO onderhoudt een netwerk van erkende opleiders en een netwerk van aios, waarin beleidsontwikkeling, intervisie en het delen van kennis/informatie centraal staan.

Per 1 januari 2019 zoeken wij een coördinator voor gemiddeld 1 dagdeel per week, die:

  • de werkzaamheden op het gebied van kwaliteit en erkenning met betrekking tot het opleiden van profielartsen en artsen Maatschappij en Gezondheid coördineert.
  • het bestuur adviseert en ondersteunt met betrekking tot beleid en de verdere ontwikkeling van de SSGO als erkende praktijkinstelling.

Kandidaten kunnen op basis van inhuur of detachering werkzaamheden voor de SSGO verrichten tegen een passende vergoeding. Een profielbeschrijving vind je op www.ssgo.nu.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Elise Buiting, voorzitter 06-10852372 en Joan Onnink, secretaris 06-30495193. Uw belangstelling kunt u door middel van een korte motivatie en actueel CV kenbaar maken via e-mail aan Joan Onnink

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]