Zo werkt de publieke gezondheidszorg

Zó werkt publieke gezondheidszorg – lancering 21 november 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op woensdag 21 november verschijnt het boek ‘Zó werkt publieke gezondheidszorg’. Op dinsdag 11 december neemt staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS het boek persoonlijk in ontvangst. In ‘Zó werkt publieke gezondheidszorg’vind je alle relevante informatie over bijvoorbeeld hoe de financiering en verantwoordelijkheidsverdeling in elkaar zit, wie wat doet en waar kansen liggen voor samenwerking met andere partijen in de nabije toekomst. Tijdens het KAMG-congres op 14 december presenteren we het boek en kun je het ter plekke aanschaffen.

Het boek werd geschreven door De Argumentenfabriek in opdracht van Platform Zó werkt de zorg en met de inbreng van diverse deskundigen. KAMG, SBOH, RIVM, VWS en GGD GHOR Nederland maken de totstandkoming van deze special over publieke gezondheidszorg mede mogelijk. Bent u arts M&G en wilt u een voorpublicatie recenseren?  Stuur dan een e-mail naar het secretariaat.

Eerder verschenen in deze serie specials: Zo werkt de huisartsenzorg, Zo werkt de ouderenzorg. Gelijktijdig met Zo werkt de publieke gezondheidszorg verschijnt de special Zo werkt de zorgverzekering.

Zó werkt publieke gezondheidszorg verschijnt op 21 november 2018 en is verkrijgbaar in webshops en in de boekhandel. Het boek kost €20,00, het e-book (geschikt voor laptops en tablet) kost €10,00. Je kan hem ook bij de Argumentenfabriek bestellen. Bij afname van meer dan tien exemplaren kunt u korting krijgen. Mail daarvoor naar info@zowerktdezorg.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]