Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2020

Infectieziekte: wat is in beweging.

1 februari - 09:00 - 16:45

De Nederlandse Vereniging voor Donor Geneeskunde (NVDG) nodigt u uit voor de nascholing: Infectieziekten: wat is in beweging. U kunt het programma inzien op www.nvdg.info. 5 AbSg accreditatiepunten voor meerdere profielen binnen KAMG (ID 384840).  

Meer weten »

Innovation for Health

13 februari - 08:45 - 17:30
De Doelen, Schouwburgplein 50
Rotterdam, 3012 CL Nederland
+ Google Maps

Innovation for Health is hét congres voor belangrijke spelers in Health & Life Sciences. Op dit congres ont moet je innovators en worden de allernieuwste trends getoond. Het programma brengt toonaangevende sprekers naar het podium, biedt presentaties van high-impact innovaties en best practices en laat inspirerende ontwikkelingen zien in de gezondheidszorg.

Meer weten »

maart 2020

Van co tot pro!

7 maart - 09:00 - 17:00
Hotel van der Valk Breukelen

Hét basisartsencongres van De Jonge Specialist en LAD Tijdens dit congres wordt startende basisartsen een plenair programma en workshops aangeboden over niet-medische competenties en loopbaankeuze-gerelateerde onderwerpen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar deelnemers organisaties kunnen bezoeken die relevant zijn voor hun artsenloopbaan.  

Meer weten »

aiosdag 2020 ‘The Future is Now’

23 maart
Scola Medica, Orteliuslaan 750
Utrecht,
+ Google Maps

Sociaal geneeskundigen vormen de verbinding tussen overheid, zorginstellingen, werkgevers en de samenleving. Hoe kunnen wij elkaar helpen om deze cruciale rol te blijven vervullen in een continu veranderende wereld? Op maandag 23 maart 2020 gaan wij op zoek naar het antwoord op deze vraag door een vlucht te nemen door het verleden, het heden en de toekomst van de sociale geneeskunde. Van de erbarmelijke arbeidsomstandigheden in de 19e eeuw, via recente thema’s als het preventieakkoord en de stijgende zorgkosten tot…

Meer weten »

april 2020

NCVGZ 2020 preventie is mensenwerk

8 april - 08:00 - 17:00
1913 Congrescentrum Den Bosch, Oude Engelseweg 1
’s-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps

Preventie kan niet zonder mensen die ervoor kiezen om (gezond)er te leven. Preventie heeft mensen nodig die zich dagelijks inzetten voor hen die support nodig hebben bij het maken van die keuze. Bovendien gaat preventie over zowel jou als individu, maar ook over ons allemaal. Het is echt mensenwerk… Maar hoe zorgen we voor een eerlijke en inclusieve samenleving waar het om mensen draait en #gezondheidsbevordering een belangrijke plek inneemt? Vraagt dit om nieuwe vormen van samenwerking en bestuur, een…

Meer weten »

september 2020

EUMASS 2020

17 september - 08:00 - 19 september - 17:00
Congres Center Basel Zwitserland + Google Maps

Het motto: wetenschap en praktijk op het gebied van verzekeringsgeneeskunde, maakt het congres voor een ieder die actief is in het verzekeringsgeneeskundige domein interessant. Via de EUMASS website vindt u nadere informatie. Registratie start in November 2019. Vroege inschrijvers ontvangen korting dus houdt de website in de gaten.  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen