Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2020

NCVGZ 2020 geannuleerd

8 april
1913 Congrescentrum Den Bosch, Oude Engelseweg 1
’s-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps

Het nieuwe coronavirus vraagt extra inzet van alle professionals die normaliter het congres bezoeken. De congresorganisatie vindt het belangrijk dat deze professionals zich volledig kunnen focussen op hun taak voor de publieke gezondheid. Over een eventuele latere datum wordt nog nagedacht. Verdere informatie volgt op een nader tijdstip. Preventie kan niet zonder mensen die ervoor kiezen om (gezond)er te leven. Preventie heeft mensen nodig die zich dagelijks inzetten voor hen die support nodig hebben bij het maken van die keuze.…

Meer weten »

Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2020 geannuleerd

9 april
Beurs van Berlage, Damrak 243
Amsterdam, 1012 ZJ

Op donderdag 9 april 2020 organiseert ZonMw het achtste jaarlijkse congres Goed Gebruik Geneesmiddelen met als thema: ‘Geneesmiddelen van nu en voor later’. Het congres richt zich op de actualiteit rondom gepast gebruik van geneesmiddelen. Het doel van deze dag is het halen, brengen en delen van kennis en het opdoen van inspiratie vanuit geneesmiddelonderzoek. Geneesmiddelengebruik en ontwikkeling staat centraal. Op welke wijze kunnen geneesmiddelen optimaal worden ingezet? Waar liggen kansen op samenwerking? Waar zijn mogelijkheden voor een geïntegreerde aanpak?…

Meer weten »

10th International Conference on Children’s Health and the Environment

22 april - 24 april
OBA Congres Center (Public Library congress center), Oosterdokskade 143
Amsterdam,
+ Google Maps

Heeft u ook interesse in de relatie tussen jeugdgezondheid en de leefomgeving? Van 22 - 24 april 2020 wordt in Amsterdam de 10de internationale conferentie georganiseerd over kind en milieu. Deze conferentie is een platform gericht op het delen van wetenschappelijke kennis en ervaringen tussen onderzoekers, zorgverleners en beleidsmakers. Thema’s zoals luchtverontreiniging, lood in het drinkwater en klimaatverandering komen aan bod. Accreditatie is aangevraagd.

Meer weten »

mei 2020

Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland

13 mei - 18:00 - 22:00
UMCG, ronde zaal en lokaal 16

Wil je weten hoe onze complexe medicijnmarkt werkt? En wil jij de achtergronden van de talloze overheidsplannen en nieuwsberichten beter begrijpen? Kom dan op 13 mei naar het avondvullende seminar in het UMCG. We bekijken het thema vanuit verschillende invalshoeken - de farmaceut, de overheid, de verzekeraar en de apotheek. Bereid je voor op een inzichtgevende avond met pittige discussies! Er is ABAN-accreditatie voor 3 punten aangevraagd.

Meer weten »

september 2020

EUMASS 2020

17 september - 08:00 - 19 september - 17:00
Congres Center Basel Zwitserland + Google Maps

Het motto: wetenschap en praktijk op het gebied van verzekeringsgeneeskunde, maakt het congres voor een ieder die actief is in het verzekeringsgeneeskundige domein interessant. Via de EUMASS website vindt u nadere informatie. Registratie start in November 2019. Vroege inschrijvers ontvangen korting dus houdt de website in de gaten.  

Meer weten »

januari 2021

JGZ Masterclass 2021

15 januari 2021

Op dit moment is het programma nog in ontwikkeling. De dag zal in het teken staan van actuele ontwikkelingen omtrent infectieziekten, vaccins en vaccineren. Het programma zal zich vooral richten op de praktijk van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) artsen en verpleegkundigen.

Meer weten »

februari 2021

KAMG congres 2021

11 februari 2021 - 08:00 - 17:00

Verder informatie over het programma volgt.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen