Volksgezondheid

De KAMG heeft een nieuwe directeur

Carla Derijck, directeur KAMGHet Algemeen Bestuur van de KAMG heeft per 1 juli 2019 mevrouw Carla Derijck benoemd als directeur KAMG. Carla is sinds februari 2019 interim directeur bij de KAMG. Uit een sterk veld van sollicitanten is zij in drie selectierondes door de sollicitatiecommissie unaniem verkozen tot onze directeur.

Carla heeft als interimmer uitgebreide ervaring in diverse beleids-, management- en directiefuncties. Zij werkt aan opdrachten die betrekking hebben op besturing, strategievorming en doelbewuste verandering van en door organisaties. Centrale domeinen in haar werk zijn m.n. visieontwikkeling, procesorganisatie en implementatie. Op deze onderwerpen heeft zij nauw samengewerkt met vertrouwensartsen, jeugdartsen, forensisch artsen, huisartsen en apothekers. Dit deed zij onder meer bij organisaties als Veilig Thuis Brabant Noordoost, 113 Zelfmoordpreventie, GGD/GHOR Nederland en Mediq Apotheken.

De afgelopen maanden hebben we haar leren kennen als een zeer vakkundige, betrokken, creatieve, samenwerkingsgerichte interim-directeur die van aanpakken weet. We verheugen ons op voortzetting van de samenwerking. Meer over haar weten? Kijk dan op LinkedIn of carladerijck.nl.

Zie ook: Carla Derijck interim directeur