Taak volbracht: aioto M&G

Project “van LOP naar curriculum” van start

De voorbereidingen om een nieuw curriculum voor artsen M+G te ontwikkelen zijn in volle gang. Het project wordt geleid door Joanneke Krämer. Zij is een zelfstandig onderwijskundig projectleider. Samen met een opleider van de NSPOH, Sheda Broer én een opleider arts M+G uit het veld (vacature) vormen zij het kernteam. Het kernteam wordt ondersteund door een 6-tal co-creatoren en een denktank van 10 personen. Het veld wordt verder betrokken via een tweetal bijeenkomsten. Het Concilium van de KAMG heeft een toetsende rol gedurende het gehele traject. Uiteindelijk stelt het bestuur van de KAMG het curriculum op hoofdlijnen vast en kan vervolgens door aanbieders van onderwijs vertaald worden in onderwijs. Meer informatie over het traject vind je in het projectplan.

Wil je onderdeel uitmaken van het kernteam? Bekijk de vacature voor een lid van het kernteam ‘van LOP naar curriculum’ hieronder.