KNMG Carrièrebeurs 2023 | Gezamenlijke stand KAMG en Arts M+G

KNMG Carrièrebeurs 2023 | Op de gezamenlijke stand van Arts Maatschappij + Gezondheid en KAMG hadden we boeiende ontmoetingen met (profiel)artsen Maatschappij + Gezondheid. Ook zij zijn ‘the next level dokters’.

Deze gedreven artsen weten dagelijks verschil te maken door belangrijke risico’s en uitdagingen in relatie tot gezondheid en volksgezondheid te signaleren en zich in te zetten voor een bredere en gezamenlijke maatschappelijke aanpak.

We vroegen hen: vertel eens kort over jouw bijdrage als arts? Hun antwoord zie je terug in onderstaand filmpje.

Dank aan Fleurtje Schornagel | Elijah Ezra Sanches, M.D., M.Sc. | Laura Pluim-Hesselmans | Nikita van den Berge | Elise Beket | Miriam Blok | Ambesajir Habtemichael | Peter Rouw | Lisa de Bruin

Nog niet eerder van the Next level dokters gehoord? Kijk dan eens op www.thenextleveldokter.nl. Verbreed je blik, kijk ook eens naar het werken als dokter buiten het ziekenhuis en midden in de maatschappij.