Stichting Arts en Organisatie | “Grenzeloze zorg: de balans tussen arts, patiënt en planeet”

24mei(mei 24)16:4525(mei 25)18:30Stichting Arts en Organisatie | “Grenzeloze zorg: de balans tussen arts, patiënt en planeet”FLONK Hotel, Groningen Zuid

Details activiteit

Ontdek hoe de gezondheidszorg zich binnen de kaders van planetaire, landelijke en systeemgrenzen ontwikkelt. Betreed de planetaire grenzen van het circulaire ziekenhuis, waar minder afval en een focus op plantaardige voeding de norm worden. Luister naar de prikkelende inzichten van experts zoals Tim Stobernack en Jacqueline Cramer, die het pad effenen voor duurzame gezondheidszorg.

Verken de impact van landelijke grenzen op artsen, een onderwerp dat weliswaar niet dagelijks voorkomt maar steeds relevanter wordt. Ontdek verhalen van moed en mededogen van een militair arts en huisarts Marike Ooms, die hun ervaringen delen over medische zorg in vluchtelingenkampen en oorlogsgebieden, binnen en buiten Europa.

Verlies systeemgrenzen niet uit het oog te midden van de hectiek van de huidige zorg. Leer van experts als Claudine Lamoth en Pauline de Heer, die de impact van nieuwe technologieën op de individuele gezondheid belichten en aandacht vragen voor de individuele houdbaarheid van de zorg.

De kaartverkoop is nu geopend: https://www.ticketkantoor.nl/shop/MIEyKdXLNG. De aanvraag voor KNMG accreditatie loopt, zodra deze binnen is volgt informatie hierover. Op vrijdag zijn er vier lezingen, op zaterdag vijf en een workshopronde. Het exacte programma volgt, houd daarvoor deze website in de gaten!

Tijd

24 (Vrijdag) 16:45 - 25 (Zaterdag) 18:30

Locatie

Flonk Hotel Groningen Zuid

© Copyright - KAMG