KAMG-congres 2018

KAMG-congres 2018 Prijswinnaar en presentaties

Vrijdag 14 december 2018 was het KAMG-congres ‘Als ik bedoel wat u begrijpt’. Centraal stond effectief kennis overbrengen. Zenden alleen is niet genoeg en in deze tijd van dialoog en innovatie zelfs ronduit ineffectief.

We leven in een platte netwerksamenleving waarin iedereen vrije toegang heeft tot enorme hoeveelheden informatie van allerlei bronnen, betrouwbare en onbetrouwbare. Wie de aandacht wil vangen, kan het best vanaf het begin samenwerken met wat in marketingtermen “eindgebruikers” heet. Ouders, mensen met een burnout, verzekerden, reizigers, uitvallers in het onderwijs, blowende of zuipende tieners om er een paar te noemen. Wie is uw eindgebruiker?

Marie-Louise Essink-Bot prijs

Uitreiking Marie-Louise Essink-Bot prijs aan Eveline van VlaanderenDit jaar mocht Eveline Vlaanderen deze waardevolle prijs in ontvangst nemen. Zij is arts M&G bij de GGD Zaanstreek Waterland en lid van de vaste commissie Vaccinaties van de Gezondheidsraad. Eveline presenteerde een kwalitatief onderzoek met de titel: “Onderzoek naar motivaties van vaccinatie weigerende ouders in Volendam”. Het is een heel mooi uitgewerkt kwalitatief onderzoek. Met de toekenning van de prijs wordt ook de waarde van dit soort onderzoek erkend.

 

 

Onderstaand vind je de beschikbare presentaties van het congres.

Plenair

Achtergrond bij The Age of Sell versus the Age of Empowerment:

Workshops

Lees meer over het congres, zoals interviews met de sprekers op www.kamg.nl/congres