Zó werkt publieke gezondheidszorg nu ook beschikbaar in app

Zó werkt publieke gezondheidszorg nu ook beschikbaar in app

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op woensdag 21 november jl. verscheen het boek ‘Zó werkt publieke gezondheidszorg’. Hierin vind je alle relevante informatie over bijvoorbeeld hoe de financiering en verantwoordelijkheidsverdeling in elkaar zit, wie wat doet en waar kansen liggen voor samenwerking met andere partijen in de nabije toekomst. Handig én relevant voor professionals in en buiten de publieke gezondheidszorg.

Code voor gratis toegang

Het boek kun je voor €20,00 aanschaffen in webshops en in de boekhandel. Liever swipend het landschap van public health verder verkennen? Zó werkt publieke gezondheidszorg nu ook in de ‘Zó werkt de zorg-app’. Omdat KAMG inhoudelijk heeft bijgedragen ontvangen KAMG-leden een code die toegang geeft tot ‘Zó werkt publieke gezondheidszorg’ in de app*. Zie voor meer informatie: Zó werkt publieke gezondheidszorg nu ook beschikbaar in onze app. Heeft u de code niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat.

Zie ook:

Nu te bestellen: Zo werkt de Publieke Gezondheidszorg[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]