Persoonlijk EIF-dossier is open

Uw persoonlijke EIF dossier is open (KBSG)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanaf 2020 geldt de nieuwe herregistratie-eis van het College Geneeskundige Specialismen (CGS) dat je eenmaal in de vijf jaar voorafgaande aan de verloopdatum van je registratie hebt deelgenomen aan een geaccrediteerd systeem van evaluatie van je individueel functioneren. Daarnaast vereist de regelgeving ook periodieke evaluatie van het functioneren van de groep waarin de geneeskundig specialist of profielarts werkzaam is.

Jouw persoonlijk EIF-dossier

Voor EIF dien je digitaal een persoonlijk EIF-dossier bij te houden. Hiervoor wordt Scorion gebruikt. Toegang tot dit dossier krijg je via het Kwaliteitsbureau Sociale Geneeskunde (KBSG). Dit bureau is voor de herregistratie van verzekeringsartsen en artsen maatschappij en gezondheid (inclusief profielen) verantwoordelijk voor de accreditatie van de periodieke evaluatie van het individueel functioneren, én de periodieke evaluatie van het groepsfunctioneren (kwaliteitsvisitatie).

Het persoonlijk EIF-dossier is nu open. Om toegang tot uw persoonlijke EIF dossier te krijgen, kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op www.kbsg.nl. Hoe dat verder precies werkt, vind je bij Wat is EIF.

Lees verder op www.kbsg.nl

Van de hoed en de rand horen over EIF? Kom dan naar de extra kick-off meeting op 18 april as. in het Carlton President Utrecht. Je kunt je aanmelden via de website van de NVVG.[/vc_column_text][vc_btn title=”Aanmelden voor de extra kick-off meeting EIF, hoe doe ik dat?” size=”lg” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nvvg.nl%2Fkick-off-meeting%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]