Artsen voor de publieke gezondheid: wat is belangrijk voor uw werk?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat vindt u als arts in de publieke gezondheid van uw werk, de werkomgeving? Wat vindt u belangrijk en wat heeft u nodig? U kunt dit nu laten weten via een online vragenlijst over werkbeleving in de publieke gezondheid. Aan de hand van een beperkt aantal vragen over 9 kernwaarden van werk onder de leden van de KAMG, kunt u als arts laten weten wat u belangrijk vindt aan het werken in de publieke gezondheid en welke behoeften er bestaan om dit werken nog aantrekkelijker te maken. Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 tot 10 minuten.
Voor de kwaliteit en continuïteit van de publieke gezondheid is het belangrijk dat (aankomende) professionals met overtuiging kiezen voor en werken in dit interessante vakgebied, vinden de KAMG en de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD). In samenwerking met LOSGIO, NSPOH, TNO, GGD GHOR NL en ActiZ startte de KAMG al een programma voor de versterking van de publieke gezondheid en de rol van de arts Maatschappij en Gezondheid (M&G) als verbinder van preventie, zorg, welzijn en sociaal domein. Het programma kent activiteiten in de volgende programmalijnen:
  1. Bekendheid en imago.
  2. Goed opleiden en academisering.
  3. Uitdagend werken.
Uw bijdrage door het invullen van de vragenlijst stellen we zeer op prijs. Uiteraard worden alle gegevens anoniem verwerkt en op geaggregeerd niveau gerapporteerd.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Naar de vragenlijst” size=”lg” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fq.crowdtech.com%2FS8RW5k7uC0mi3VEUgPbhdQ||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]