Het KAMG Congres van 2019: een inspirerende blik op de toekomst

Artsen MG zetten zich in voor kwetsbare personen en groepen. Zij zorgen niet voor één, maar voor iedereen. Omdat we vinden dat ‘helen’ gaat om het geheel, iedereen telt, alles telt mee en wij tellen alles bij elkaar op.

Met de bijdragen van Jet Bussemaker, hoogleraar aan het LUMC en voorzitter van de Raad Volksgezondheid en Samenleving, Angelique Berg, directeur-generaal volksgezondheid op het Ministerie van VWS, Omar Hammad, hij vluchtte 10 jaar geleden uit Irak en is nu bijna afgestudeerd arts en Igor van Laere, arts Maatschappij en Gezondheid, arts verslavingszorg èn oprichter van de Nederlandse Straatdokters Groep en de workshops werd het een bijzondere en leerzame dag. Je kunt de presentaties van enkele workshops hier terugvinden.

De hele dag is samengevat in een getekend verslag.

Het KAMG Congres werd mede mogelijk gemaakt door: ZONMW, SBOH en KNMT.