arts m+g

Arbeidsmarktcampagne arts M+G van start

De afgelopen maanden hebben SOGEON en KAMG samen met een groot aantal artsen Maatschappij + Gezondheid hard gewerkt aan een bijzondere wervingscampagne. Het doel van deze campagne is het vak van de arts M+G beter op de kaart zetten én meer kandidaten werven voor de opleiding tot arts M+G.

De campagne is live

Deze week start de campagne op social media en artsmg.nl: facebook, instagram, LinkedIn en twitter. Hoe meer respons deze berichten oproepen, hoe meer mensen de campagne zien. Daarom willen we jou vragen een steentje bij te dragen aan het succes van de campagne. We hebben een speciale campagne-toolkit ontwikkeld. Hierin vind je kant-en-klare campagnemiddelen, zoals een poster, flyer of social media-post, die je vrijelijk mag gebruiken. Download de toolkit via deze link:​ https://we.tl/t-RNEONubHsR

Hoe kun jij helpen?

In de toolkit vind je voorbeeldteksten over het vak van arts M+G, advertenties, posters, flyers, rolbanners, beelden voor social media, een animatie met uitleg over het vak en een powerpoint template. Alle bestanden zijn klaar om te printen, naar de drukker te sturen of om direct zelf mee aan de slag te gaan. Zo kunnen we op diverse plekken de schijnwerpers op het vak zetten.

Zou jij of jouw organisatie deze campagnemiddelen willen verspreiden om zo de campagne te versterken? Dat zou enorm helpen. Alvast hartelijk bedankt!