EXPEDITIE KAMG: voor de arts die grenzen verkent. Inschrijving KAMG congres 2024 geopend!

EXPEDITIE KAMG: voor de arts die grenzen verkent

Dat is het thema voor ons congres op donderdag 29 februari 2024!

Verken nieuwe perspectieven op het jaarlijkse KAMG congres. Dit jaar staat het congres in het teken van Expeditie KAMG. We leggen de link naar de actualiteit dus bereid je voor op inspirerende sprekers: pioniers die ons beloven mee te nemen op een reis vol avontuur én inzichten. De werksessies, onder leiding van de multidisciplinaire KAMG expertisegroepen, bieden een actief platform voor actuele discussies op het terrein van de volksgezondheid.

Als (profiel)arts Maatschappij + Gezondheid ben je een grenswerker, een verbinder. Je neemt je verantwoordelijkheid voor de volksgezondheid in Nederland, ook voor de mensen in de marge. Je durft te experimenteren. Altijd samen met de mensen om wie het gaat, met onze collega’s in de care en cure, met onze sociale partners.

Dus, ben jij klaar voor Expeditie KAMG? Meld je dan aan en ontdek samen met je vakgenoten wat er speelt in het werkveld van Maatschappij + Gezondheid.

Tot 1 januari 2024 hanteren we een vroegboekkorting, meld je aan.