Dutch Hacking Health Utrecht | creatieve oplossingen voor de zorg

π‡πšπœπ€π’π§π  π‡πžπšπ₯𝐭𝐑 π”π­π«πžπœπ‘π­ πŸπŸŽπŸπŸ’ zit er op. Van 13 tot en met 15 juni zijn de deelnemers aan de slag gegaan om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. De vijf verrassende en creatieve oplossingen die op de finaledag werden gepresenteerd, maakten het de jury niet gemakkelijk om te beslissen wie er met de prijzen naar huis gingen. De winnaars zijn:

Best mensgerichte oplossing: Waardevol verder met Lente W., Laura van der Weijden, Iris Ahaus, Paul Blok, Roos Jansen, Michiel de Groot en Emma Janssen.

Beste innovatie: Rapporteerbeer met Peter Vermeulen, Clarize de Korne, David van Dommelen, Gijs Langkamp, Galya Lacher.

Gefeliciteerd aan alle deelnemers met jullie mooie oplossingen!

Mireille Pluijgers MD MSc, een van de leden van de KAMG expertisegroep Digital Health & Technology, was als coach actief samen met Janneke Krijgsman en Freek Schraven, beiden industrieel ontwerpers. β€œIk heb veel mooie ideeΓ«n rond digitale innovaties in de zorg gehoord en enorm bevlogen deelnemers gesproken bij Hacking Health Utrecht. Trots dat ik als teamcoach een bijdrage kon leveren.”

Voor meer informatie over de KAMG expertisegroep Digital Health & Technology: https://www.kamg.nl/item/digital-health-technology/