KAMG expertisegroep Leefstijl in Context eerste bijeenkomst

De KAMG expertisegroep Leefstijl in Context kwam vorige week voor het eerst bijeen. Enthousiaste AIOS en artsen M+G bespraken mogelijkheden om vanuit de eigen expertise bij te dragen aan méér gezondheid in Nederland, met oog voor de leefomgeving en voor sociaaleconomische gezondheidsverschillen. De leden zijn betrokken bij leefstijl in context vanuit verschillende thema’s: beweging, jeugd, mentale veerkracht, tabaksverslaving, financiering van interventies…
Mooi dat artsen met profiel jeugd, medische milieukunde, infectieziektenbestrijding en beleid en advies elkaar hier gemakkelijk vinden én elkaars expertise aanvullen en verrijken. Stay tuned voor vervolgacties!
Ben jij AIOS/(profiel)arts M+G en zou je nog willen aansluiten? Dat kan! Stuur een mail aan bureau@kamg.nl en geef aan dat je interesse hebt. Dan nemen wij contact met je op.