Overhandiging essay aan Anton Kok – directeur GGD Zaandstreek Waterland

Onlangs overhandigden Tijs Rutgers, aios M+G/jeugdgezondheid en Vionne van der Borden, arts M+G/jeugdgezondheid het essay Samen Werken aan Volksgezondheid aan Anton Kok, directeur a.i. GGD Zaanstreek en Waterland.

“Het essay Samen Werken aan Volksgezondheid valt mooi samen met de koerswijziging van GGD Zaanstreek-Waterland om gezondheid in breder perspectief te zetten. Hiervoor is goede samenwerking met onder andere de arts M+G en gemeenten in het sociaal domein essentieel. Deze samenwerking is nodig om grip te krijgen op de complexe vraagstukken van deze tijd. Het essay kan als basis dienen om het gesprek hierover aan te gaan.” aldus Anton Kok.

Tijdens ons congres op 16 februari gaan we Samen Werken aan Volksgezondheid in praktijk brengen vooral tijdens de deelsessies. Wees welkom en meld je aan: aanmelden congres

Download het Essay: samen-werken-aan-volksgezondheid