Eerste officiële optreden voorzitter KAMG Karine van ’t Land

Tijdens het KAMG Congres kreeg onze voorzitter Karine van ’t Land de gelegenheid om staatssecretaris Maarten van Ooijen en voorzitter GGD GHOR Nederland Andre Rouvoet toe te spreken.

“Wat we zien vandaag, we zitten hier in een zaal samen, we zijn heel verschillend maar met elkaar kunnen we enorme bijdrage leveren aan volksgezondheid. En ik denk dat juist die verschillende kwaliteiten dat dat onze kracht is.

Als voorzitter wil ik heel graag uitstralen dat we er voor iedereen zijn, ook als je niet voortdurend met je kop op tv wil dan hoor je erbij. Ook als je een bescheiden werker bent, dan hoor je erbij. We hebben iedereen nodig, innovatieve mensen, creatieve mensen, mensen die heel goed zijn met data. Mensen die heel goed zijn in de academie, mensen die heel goed zijn in normalisering van de opvoeding. Mensen die heel goed zijn met kwetsbaren op straat. Mensen die heel goed zijn met asielzoekers. Er zijn zoveel uitdagingen, we hebben zoveel kwaliteiten nodig. Wij omarmen iedereen!

Wat ik verder heel belangrijk vind is dat we plezier houden, plezier en trots. We zijn artsen, we doen heel belangrijke dingen en we hebben een geweldige expertise en dat mogen we laten zien. En daar mogen we ook van genieten met z’n allen.

Dus met elkaar gaan we als KAMG de inhoud in. We gaan werken aan thema’s en we gaan elkaar opzoeken als profielen. We gaan elkaar versterken. En daar gaan we plezier en kracht uithalen.”